Om oss
katanj_format_4356
2015-03-31 21.44.31
LogLight_bricka_IMG_9356
skiss_1_format
datemate_atelje_4762
RecyclingT_image2_nb_format
Bakat_indentitet_s1
2015-03-31 21.44.06
2015-03-31 21.41.45
2015-03-31 21.42.18
2015-03-31 21.41.18
bar_kitchen_assured_1920

Form är härligt – funktionell form är fantastiskt!

Vi är övertygade om att spännande former gör vår tillvaro mer meningsfull. Men form måste också fungera för de behov och önskemål vi har och vi tycker verkligen det är en ren njutning när form och funktion går hand i hand!

 

Vi gör er identitet tydlig oavsett media.
Våra styrkor ligger i kombinationen mellan grafisk form, design, marknadsföring, inredning och identitetsbyggande som vi kombinerar till nytta för våra kunder. Vår kompetens och vårt stora kontaktnät gör det lätt att hålla samman hela konceptet och våra kunder får ett fungerande och sammanhållet uttryck i såväl inredning, som webb och trycksaker.

1995 startade Jonna företaget och då var inriktningen i huvudsak reklamproduktion med tryckt media. Cykelbuden avlöste varandra och cyklade runt Göteborg med original på olika former av hårdiskar.
Men som vi vet utvecklades tekniken med stora språng och vi med den. Trycksaker kompletteras med digitala medier och vi producerar hemsidor, nyhetsbrev via mail, filmer för fb-annonsering. Vi började även utforma och bygga allt fler mässmontrar och events för våra kunder; gymnasiemässor, teknikmässor, köpcenter-utställningar och många mindre pop-up-events.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med offentliga verksamheter och har jobbat med ett flertal kommuner. Just nu jobbar vi tillsammans med Härryda kommun och det här är verkligen ett roligt samarbete med många olika delar; grafisk identitet, tidningsproduktion, expo/events, affischer, annonser, årsredovisningar mm mm.

2005 startade vi vår egen produktdesign med bland annat våra storsäljare –Fondbilder för dörrar och RecyclingTubes för gamla lampor, batterier och värmeljus. Dessa produkter finns fortfarande kvar i vår portfolio och hittas i många hem runt om i Norden.

Inredning och snickeri
2014 var det dags att gå vidare med all erfarenhet inom design och produktutveckling och vi bestämde oss för att även satsa på inredningsdesign av offentliga och privata miljöer. Vårt första uppdrag blev ett riktigt eldprov med inredning och konceptdesign av Hattaviken på Getterön i Varberg – en restaurang med över 120 sittplatser och en stor uteservering.

Inredningsuppdragen fortsätter med lunchrum, kontor och då ofta med ett helhetstänk runt hela identiteten.

2016 stod vårt finsnickeri klart med avancerade maskiner som gör att vi kan specialanpassa inredningar och blir mer flexibla. Vi har många kanaler för inköp av möbler och inredning, bl a HouseDoctor, Hübsch, Hay m fl.