Assured Inredning

Vi fick det roliga uppdraget att inreda Assureds kontor – allmänna ytor och konferensrum.

Det blev en hel del grönska och vi tog fram temat HangAround och det blev mycket hängande växter och det mindre konferensrummet fick hängande stolar. Här designade och producerade vi även ett konferensbord i plywood/mässing.

Många av de befintliga möblerna är dock kvar och förändringen har mest skett genom att ändra befintligt med nya färger, annan möblering och alla växter.

Assureds grafiska profil från Mikael Selin (som vi verkligen älskar) har vi tagit avstamp från – grafiskt mönster, illustrationer och färger finns med i inredningen. Vi ritade även in en stor fondvägg med illustration som han skapade specifikt för utrymmet utanför stora konferensrummet.

Även i badrummet grönskar det – vi producerade specialtapet i form av trädkronor och himmel som skapar både ljus och rymd och här hänger det till och med fåglar!

Det har verkligen varit ett roligt uppdrag, inte minst att lära känna alla sköna människor på Assured!

 

 

Jobbvision Identitet

Vi har fått skapa hel identitet med grafisk profil och inredning åt ett fantastiskt bra projekt – Jobbvision Härryda.

Ett projekt där unga människor som står utanför arbetsmarknaden erbjuds möjlighet till praktik hos ett företag på eller runt Landvetter flygplats.
Ett bra och roligt alternativ för att komma in på arbetsmarknaden på ett tryggt sätt, tycker vi!

Jobbvision drivs av Härryda kommun i samarbete med Swedavia Göteborg.

 

 

Hattaviken uteservering

Uppdraget att skapa Hattavikens gröna rum på utsidan var verkligen roligt.

En stor yta på ca 200 kvm som vi valde att dela upp i olika typer av rum; dining, bar, lounge och inte minst glasskiosk!

Loungehörnan är byggd av gamla lastpallar med sköna kuddar och plats för lyktor och växter.

Avdelare/sittplatser framför glasskiosken med lastpallar och trasmattor.

I diningdelen fick de ärvda bänkarna och borden en ny färgskala.

Utebar och barbord byggdes på plats i grovt virke för att komplettera lastpallarna.

Grönskan flyttade in – plattor flyttades för att ge plats åt markplanterade träd, humlen fick börja klättra på utsidan, odlingspallar och växtboxar kom på plats.

Här kan du kika in på insidan också!

Kits Inredning

Ett riktigt roligt inredningsuppdrag – Kits nya kontor på Norra Allégatan i Göteborg.

Vi har även gjort Kits grafiska form och logotyp så här har vi fått bygga vidare på identiteten och många vita väggar och dörrar har fått vinyler med Kits färger och former.

En del möbler fanns redan på plats, så vi har återanvänt, köpt nytt, byggt nytt och lagt till för ett helt nytt resultat.

I uppdraget ingick även ett rum för något helt annat än jobb framför skärm – ett GreenRoom skapades med dart, fussball, ölkyl och AW:n är självklar!

Bordsskivan i konferansrummet med infällt media tower är egen produktion. Även de fina biosfärerna – perfekt för it-konsulter (som har annat att tänka på än växtskötsel).

På toaletten tog vi avstamp i det snäckformade handfatet och här blev Havet djupt…

Här kan du se mer av Kits identitet

 

Hattaviken inredning

Vårt inredningsuppdrag för restaurang Hattaviken på Getterön i Varberg är klart och vi är verkligen glada och nöjda med resultatet. Här utspelar sig en naturlig historia – på alla plan, både vad det gäller inredning och det som serveras; naturliga råvaror, närodlat och ekologiska viner.

Sist i galleriet kan du även se lite före/efter-bilder.

Samarbetet med Micke, Kerstin och Mia har varit otroligt roligt och vi har även producerat andra delar i Hattavikens identitet.

Mer kan du se här