Lorén Wines

Logotype och profil för Lorén Wines. Ett gott samarbete med Mia (vi blir alltid lite extra glada när det blir handarbete med penslar och papper) som startat upp sin verksamhet med provningar och vi är så glada att vara med från start på denna resa.

Treat & Teach

Nu har vi startat nytt roligt samarbete med Treat & Teach. Ny form på visitkort som följer med i de digitala kanalerna. Vi hjälper dem även löpande med nya produkter i webbshoppen.

Juni 2019

Jerkstrands Konditori & Bageri Identitet

Jerkstrands är verkligen en klassiker i Göteborg och vi är så glada att vi fick göra logotype och form. Ett avstamp i Jerkstrands nya resa tillsammans med Linda och Gazmend som vi verkligen ser fram emot!

Bemanningsenheten Identitet

Vi designade grafisk identitet för Bemanningsenheten i Härryda kommun och vi hjälpte dem även med flyers, give-aways, annonser mm.

Vi tog även fram en enkelt men effektivt expo-material. Bilderna är från en minimässa på Hulebäcksgymnasiet.

Kungsbacka kommun Identitet

”Mediabruset blir allt större och det krävs mer för att synas. Ett sätt att tränga igenom bruset är att vara enhetlig i kommunikationen med omvärlden. Då förstärker vi vårt varumärke Kungsbacka kommun”
Utdrag ur Kungsbacka kommuns grafiska manual.

Vi skapade grafiskt element som visuellt binder samman alla delar i kommunen. Det grafiska elementet är flexibelt för att kunna passa i alla enheter, ibland behöver det tonas ner och ibland växer det fram.

Här visar vi ett utdrag ur manualen.

Härryda kommun identitet

Nu är Härryda kommun i ny form – den nya visuella identiteten är klar och här kan du se ett par utdrag ur den grafiska manualen.

Identiteten hålls samman med kommunens vapen/logotyp, färger, typsnitt och nytt grafiskt element i form av bubblor och cirklar. Ett grafiskt element som kan leva och utvecklas med den grafiska profilen. Cirklarna symboliserar människorna som bor och verkar i kommunen samt verksamheter inom kommunen. Alla delar möts, samtalar, samverkar – cirklarna går i varandra och är transparanta.

 

 

Jobbvision Identitet

Vi har fått skapa hel identitet med grafisk profil och inredning åt ett fantastiskt bra projekt – Jobbvision Härryda.

Ett projekt där unga människor som står utanför arbetsmarknaden erbjuds möjlighet till praktik hos ett företag på eller runt Landvetter flygplats.
Ett bra och roligt alternativ för att komma in på arbetsmarknaden på ett tryggt sätt, tycker vi!

Jobbvision drivs av Härryda kommun i samarbete med Swedavia Göteborg.

 

 

Hattaviken identitet

I en restaurang är det viktigt att kunderna känner igen sig både inne och ute. Det ska synas vilken restaurang annonsen, hemsidan eller personalen representerar. Vi byggde identitet för Hattaviken, en favoritrestaurang på Getterön i Varberg.

Vi fick även uppdraget att inreda hela restaurangen.

Här kan du se mer om inredningen

Och här hittar du bilder från uteserveringen

Bakat identitet

Vi är experter på att skapa en tydlig och enhetlig identitet och profil som hänger ihop med funktion. Här är vårt exempel på samarbete med Bakat brödbutik/bageri i Ytterby utanför Göteborg. Vi hjälpte till med allt ifrån annonser, dekaler, logga, fönsterstripning och skyltar med mera.

Kulturskolan identitet

En omfattande grafisk profil för Kulturskolan i Kungsbacka. Vi producerade trycksaker, annonser, mallar för inbjudningar, affischer, bildspel i Keynote/PowerPoint, wordmallar och mycket mer.

KITS identitet

Kits – keep it simple. Logotype och grafisk identitet för passionerade, engagerade och kreativa it-konsulter som gillar att – keep it simple.

Vi har även fått jobba vidare med Kits identitet och inrett deras kontor där identiteten verkligen har fått ta plats.

Här kan du se bilder från kontoret

Items logotype

Logotype och grafiskt program för Items – ett företag med kunskap och komponenter för instrumentering.

För Items har vi även producerat en hel del trycksaker, annonser, mässmaterial, webb mm mm.

 

Beda Hallbergs gymnasium

 

Beda Hallbergs gymnasium är ett litet mysigt gymnasium i Kungsbacka som vi hjälpt med allt från namn, logga, skyltar, färgsättning, dekoration i lokaler till annonser, katalog, programblad och gymnasiemässa.