Tillsammans når vi målen

[new_royalslider id=”2″]

Vi börjar med ett möte där vi kan ställa alla konstiga frågor om ert företag, era kunder och konkurrenter. Därefter tar vi fram de mest intressanta och relevanta faktauppgifterna, argumenten och gör ett förslag på hur vi bäst når önskade resultat. Annonser, trycksaker, webb, sociala medier, DR, film, radio eller TV.

När vi är överens om idé och utformning, startar vi den kreativa processen på allvar. Idéer bollas, texter och rubriker diskuteras, bildvinklar testas, färg och form bestäms och en tidplan läggs upp. När allt är godkänt av er, startar tillverkning/publicering, texter skrivs, fotograferingar genomförs, annonser bokas, hemsidor konstrueras och tryckerier kontaktas. Avstämning görs under processens gång och leverans sker enligt tidplan.
Vi informerar alltid om eventuella förändringar från offert och du slipper otrevliga överraskningar på fakturor från oss.

Inredningsdesign

Vi bygger identitet!

Vi inreder restauranger, hotell och företag med uttryck som förstärker just er identitet. Identitesbygget stannar inte bara vid lokalen utan fortsätter med skyltar, marknadsföring, webb och digitala medier. Allt för att vara tydlig med att förmedla just er identitet till era kunder och gäster. Vi är lyhörda inför era önskemål och samtidigt är vårt mål att överraska er med idéer och vinklar ni inte själva har tänkt på.

Hattaviken är en restaurang i Varberg där vi gjort just detta, kika gärna på vår portfolio under inredning så ser du hur det blev.

b2b – En partner med engagemang och erfarenhet

En grundpelare i företaget är våra uppdrag inom b2b och vi har lång erfarenhet inom området. Vi vet att många gånger krävs det grundlig förståelse för företagets produkter och tjänster. Det ser vi som en stor tjusning med vårt jobb – att verkligen få sätta oss in i andra branscher. Hos oss får du en leverantör som förstår era behov. Det ställer krav på oss som helhetsleverantör när det gäller er marknadskommunikation. Vi har kreativiteten för att hitta vägar som passar er marknadsföring så att ni behåller er konkurrenskraft. Dessutom är vi extremt leveranssäkra. Titta gärna på vår portfolio, där du ser hur vi hjälpt andra i både stort och smått.

b2c – Kontakt med vanligt folk

Vi har genom åren kommit att göra reklam, information, mässor och presentationer för bland annat restauranger, caféer och utbildningar. Det är reklam och information som vänder sig direkt till människor, en stor grupp där alla är olika. Det är också det här som är en rolig del av jobbet, det är inspirerande att ha kontakt med verkligheten på olika sätt. Ett sätt är att göra reklam som riktar sig till konsumenter – till vanligt folk.

Webb – Vi växer med digitala medier

Många är de kunder vi hjälpt med webb, sociala medier och e-post-utskick. Vi är gärna med från idéstadiet med form, design och struktur och jobbar med lyhörda samarbetspartners för att nå bästa resultat. Vi bygger både stora webbplatser med databaser och mindre med fåtal sidor. Vi kan också hjälpa till med nyhetsuppdateringar, det är ju ofta det som faller bort när ni har fullt upp mer ert. Då är det bra att ha oss till hands som informatör eller som bollplank, över en kopp kaffe.

Logotyper som håller och håller vad de lovar

Logotyper och grafiska profilprogram är ett av våra favorituppdrag. Var beredd på att det blir många frågor om ert företag. Vi vill verkligen sätta oss in i företaget för att kunna spegla det i logotypen. Logotypen ska hålla i många år och det är viktigt att den är stilsäker från början. Profilprogrammet ska också vara applicerbart på många olika enheter, länka ihop alla delar till en helhet och ge ett ansikte utåt. I vår portfolio hittar du några exempel.

Expo

En utställning upplever många som ett bra tillfälle att visa alla sina produkter på, samtidigt. Det gör att det lätt blir väldigt spretigt och förvirrat, besökarna går från montern utan att riktigt veta vad det var de fick info om. Vi hjälper till att skapa en utställning med fokus, som syns, sticker ut och som besökaren minns vad den handlade om. Bäst blir det när vi är med från start med idéer, utskick och DR som marknadsför hela expon. Stora eller små expos – en skylt, trottoarpratare, vepor med mera, i stort eller smått – vi löser era behov.

Offentlig sektor –
Vi levererar med insikt utan konstigheter

Vi gör kommunikation med både fakta och känsla. En känsla som förmedlas i varumärket och ett varumärke som är bärare för fakta på ett trovärdigt sätt. Detta är verkligen något att bita i och utmaningar som vi tycker om. Det krävs insikt för att producera en grafisk profil som är applicerbar på alla enheter i till exempel en kommun. Dessutom krävs det att vi är lyhörda – och det är vi, till och med trevliga, och så brukar det ju vara när det är utan konstigheter. Vi arbetar och har arbetat med kunder som Härryda kommun, Lerums kommun, Partille kommun, Kungsbacka kommun, Sjöbo kommun, Borås kommun m fl. Ta en titt på vår portfolio så får du se mer.

Det här är vi

format_jonna
Jonna Solberg

AD, VD, CD

Många förkortningar som slutar på D blir det… Det gemensamma är att Jonna är vår Director; Art-, Verkställande- och Creative Director. Hon ansvarar för färg, form, design och original, hon är knivskarp i sina val av uttryck och form.
Jonna har alltid jobbat med reklam och grafisk formgivning med en avstickare till filmbranschen då hon utbildade sig på Kulturama i Stockholm.

peter_format
Peter Erlandson

Projktledare, grafisk formgivare

Vad gör en projektledare….? Peter har jobbat som grafiker i många år och i rollen som projektledare håller han kontakt med kunder, tar fram underlag, syfte och förutsättningar för produktionen. Tidplanen är en bra grej att utgå ifrån för att sedan kunna jobba vidare mot deadline och leverans.
Peter har erfarenhet från många olika branscher och är diplomerad Marknadsförare från IHM BusinessSchool.